Tänään tutustutaan stevialla makeutettuihin suklaisiin!

DSC_0072-normal.jpg

Balance hasselpähkinämaitosuklaa, Prisma 2,05e

Allergeeneinä maitojauheet, hasselpähkinä, soija. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinästä.

Makeutusaineilla on aina aika voimakas sivumaku, mutta se sopii usein suklaan kanssa yllättävän hyvin yhteen. Itse en välttämättä osaisi epäillä tämän suklaan olevan makeutettu makeutusaineilla jos en tietäisi. Maistuu ihan maukkaalta hasselpähkinärouhesuklaalta :) Ei liian makeaa eikä halvan makuista, ehdottomasti kykenee kilpailemaan Fazerin suklaan kanssa ja Maraboun ohi menee kevyesti.

Energiaa 508kcal/100g

DSC_0080-normal.jpg

*   *   *

DSC_0071-normal.jpg

Cavalier caramel - belgialaista maitosuklaata rapealla vohvelilla ja karamellin makuisella täytteellä. Tokmanni 89snt

Allergeeneinä maito- ja herajauheet, vehnä, soija. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoproteiinia, vehnää ja pähkinöitä.

Patukan kuviointi on hauska puuimitaatio ja suklaan tuoksu on pääsiäismunista tuttu. Maku alkuun on aavistuksen kismetmäinen, mutta aika pian läpi puskee jokin aivan kammottava karvaus. Suklaa maistuu selkeästi makeutusaineille. Ainoa positiivinen asia on pieni koko :D

Energiaa 484kcal/100g

DSC_0076-normal.jpg

*   *   *

Cavalier Mango Rasberry White - belgialaista valkosuklaata mango- ja vadelmatäytteellä. Tokmanni 89snt

Allergeeneinä maito- ja herajauheet, soija. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoproteiinia, vehnää ja pähkinöitä.

Myös tässä on sama kuviointi ja tuoksu on halvan suklaan. Vadelman palat ovat ihanan värisiä valkoista suklaata vasten. Maku on aika miellyttävä, ehkä aavistuksen suolainen D: vadelmat maistuvat aidoilta (pakastekuivattu vadelma 2,7%) ja ovat todella kiva lisä, vaikken yleensä niistä pidä. Mangosta ei ole aavistustakaan (pakastekuivattu mangojauhe 4,6%), mikä on ehkä ihan hyvä asia.. Ihan onnistunut tuote, kelpaisi minulle pienenä levynä!

Energiaa 487kcal/100g

DSC_0074-normal.jpg