Maitosuklaata, jossa hedelmänmakuisia pehmeitä karkkeja (7%), kaakaorakeita (6%) ja poksahtelevia karkkirakeita (4%).

Ystäväni vinkkasi tästä uutuudesta ja kun sattui sopivasti kauppapäivä olemaan niin pakkohan se oli katsastaa josko omasta cittarista löytyisi :) Ja löytyi! Oli oikein isossa mainostaulussakin ulkona, mutta Maraboun peanutia vaan ei edelleenkään hyllyillä näy.

DSC_0012-normal.jpg

Mutta asiaan!

Allergeeneinä tuotteessa maito eri muodoissaan, maitosokeri, vehnätärkkelys, soijalesitiini ja hasselpähkinä,  saattaa sisältää myös muuta pähkinää.

Pakkaukseenkin on jo saatu suomenkileiset tekstit.

Suklaa on äkkimakeaa ja seassa olevat poksahtelevat rakeet luovat hauskan tunteen suuhun, kuin pienoisilotulituksen. Itselle kyseinen efekti on tuttu israelilaisesta "lehmäsuklaasta". Suklaakarkit ovat tuollaisia rapeaksikuorrutettuja perussuklaakarkkeja joita ysärillä myytiin kaupoissa kartonkiputkiloissa, nimeä en muista. Mutta nuo hedelmäkarkit! Ne ovat taivaallisen makuisia ja tuntuvat suussa ihan nallekarkeille! Liivatteen takia kun en kyseisiä nameja syö on tämä kiva yllätys. Saisipa niitä vielä irtomyyntiinkin, nam. Suklaan erikoinen sisältö estää ahmimista (ainakin alkuun :D), sillä se tuntuu suussa niin jännittävälle.

DSC_0020-normal.jpg

Levyn palojen muoto on hauska ja ne on helppo lohkoa irti, vaikka alkuun epäilyttäisikin.

Parin rivin mutustelun jälkeen kehräsin tyytyväisyyttä. Ehdoton uutuussuosikki Milkan Suomesta saatavista suklaista! Johan sitä popcorn-suklaaseen ehtikin kyllästyä.