Maistellaanpa välillä jotain muutakin kuin suklaata. Olipa kiva yllätys löytää uusia liivateettomia karkkeja! Motonetistä löytyi tämä hintaan 1,70e.

DSC_0093-normal.jpg

Allergeeneinä: saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Tuoteselosteen E-koodit sen kun vilisee silmissä happamuudensäätöaineiden, sakeuttamisaineiden, värien ja pintakäsittelyaineiden merkeissä!

DSC_0095-normal.jpg

Karkkien rakenne on mukavan pehmeä eivätkä ne tartu ikävästi hampaisiin. Karkit eivät tuoksu hedelmälle vaan haisevat vaimeasti tunkkaiselle, poikkeuksena kookos.

Strawberry maistuu ihan tunnistettavasti mansikalle, lime on raikas ja makea kuten kuuluukin ja ennakkosuosikkini pussin hedelmämauista. Pineapple & coconut herättää kamalat ennakkoluulot, inhoan kookosta ja usein ananaksen makuiset karkit jäävät syömättä, mutta tämä on aika jännän makuinen.. Ei tunnistaisi kookokseksi jos ei tietäisi, mutta silti häiritsisi tuo kumma sivuvivahde. Orange on muuten perusappelsiinikarkin makuinen, mutta siinä on jokin sivumaku joka tylpistää ja vääristää applesiinin makua. Caramel-muna on.. omituinen. Odotin pehmeää rapsakan pinnan alla, mutta se on aika kova ja kuivakka sisältä.

Paras on ehdottomasti lime, mutta minulle sattui jokin maanantai-versio, jossa oli niitä vain yksi!  Alla kuva koko pussin sisällöstä, aika säälittävä :D

DSC_0099-normal.jpg