Tänään herkutellaan Amerikan mauilla. Sain hiljattain tuliaisia mieheltäni Frankfurtin lentokentältä :D Setti sisältää siis kolmea eri Hershey'sin suklaata: Milk chocolate with almonds, Reese's Peanut Butter Cups ja Cookies'n'Creme. Hintaa näyttää olleen 12,90e

DSC_0099-normal.jpg

Hershey's Milk chocolate with almonds eli maitosuklaata ja mantelia, 12g

Allergeeneinä maito, manteli ja soija     

Tämän maku ei kyllä todellakaan ole mitenkään valloittava, suklaa on kummallisen makuista ja ehkä vähän kitkerääkin. Mantelirouhe on ihan kiva lisä. Tämän tuotteen paras puoli on sen pieni koko x)

***

Reese's Peanut Butter Cup, 17g

Allergeeneinä maitojauhe, laktoosi, maitorasva, soija, maapähkinä

Näitä olen maistanut aiemminkin, löytyy ainakin cittarista amerikkalaisten tuotteiden hyllystä (muistaakseni), samoin Verkkokauppa.comista hintaan 1,80e, sieltä löytyy myös valkosuklaaversio(!) samaan hintaan, mutta omasta mielestäni tämä normaali toimii paremmin.

Tuoksu on todella vahvasti maapähkinävoinen. Tuote lohkeilee helposti, mistä johtuen se on pienessä paperivuoassa. Sisus on hiekkamaista, mutta kiinteää ja maku on runsaan maapähkinäivoinen ja rasvainen. Jos ei ole tottunut maapähkinävoi-suklaa yhdistelmään maistuu tämä varmasti äkkiseltään jopa kummalliselta. Näitä ei todellakaan voi syödä montaa kerralla!

***

Hershey's Cookies'n'Creme, 12g

Allergeeneinä maito, soija ja vehnä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään mantelia

Tämä on ehdoton suosikkisuklaani tällä hetkellä! Verkkokaupasta olen siis tämänkin aiemmin bongannut,1,80e oli tämäkin. Tässä on vähän sama idea kuin Milkan Oreossa, että täyte on pääasia ja keksinmurut täytteen seassa, mutta tätä ei ole kuorrutettu erikseen maitosuklaalla, mikä on kiva juttu :)

Maku on hienostunut, ei liian makea ja keksinmurut tuovat sopivaa kuivuutta mukaan sekä makua toki myös. Aivan huippu tuote, tahtoo lisää!

DSC_0109-normal.jpg