Päätin tehdä koko postauksen uudestaan, kun löytyi caramel-versio Marsistakin. Yhteinen entry siis näille limited edition caramel-versioille.

DSC_0010-normal.jpg

Maitosuklaata (35%), toffeeta (38%) sekä tuoreita ja paahdettuja maapähkinöitä (26%).

Hong Kongista 0,79e

Allergeeneinä maapähkinä, maito- ja herajauheet, laktoosi, maitorasva, soija. Saattaa sisältää hasselpähkinää.

DSC_0014-normal.jpg

Edelliskerrasta viisastuneena ostin myös tavallisen version (kuvassa vasemmalla) vertailun vuoksi. Tästä caramel-versiosta puuttuu siis nougat kokonaan. Alkuperäisessä on pähkinää 22% ja caramelia eli toffeeta 27%, caramel versiossa taas 26% ja 38%. Maultaan alkepäinen on suolaisempi ja tunkkaisempi, tämä caramel on vähän raikkaampi jollain tavalla, mutta toisaalta myös tylsempi.Mielestäni alkuperäinen on parempi.

* * *

DSC_0012-normal.jpg

Maitosuklaata (40%) ja pehmeää toffeeta (60%).

Nekalan kirpparilta tämä, olisiko hintaa ollut peräti 1,20e :O (kuitti taas jossain..)

Allergeeneinä maito- ja herajauheet, laktoosi, maitorasva, soija. Saattaa sisältää maa- ja hasselpähkinää, mantelia, ohraa, kananmunaa.

DSC_0015-normal.jpg

Alkuperäiseen Marsiin (vasemmalla) verrattuna caramel-versio on huomattavasti ohuempi ja pidempi. Kuten Snickersissä, tästäkin puuttuu nougat kokonaan ja kun alkuperäisessä on toffeeta 27%, tässä toisessa on 60%, aika hurja ero! Maussa en huomaa kauheasti eroa, mutta caramel-versio jää inhottavasti hampaisiin kiinni! Normaaliversiota on miellyttävämpi syödä, mutta caramel-versio maistuu ehkä aavistuksen paremmalle.

Auts, nyt vihloo hampaita! :D