Tänään maistellaan Ritter Sportin viehättäviä suklaita, joita olen hamstrannut kaappiin :D (Lidl 1,49e ja cittari 1,59e)

DSC_0003-normal.jpg

 

 

Strawberry Yoghurt - Maitosuklaata ja mansikkajogurttitäytettä (42%), rapeaa riisiä (1,1%) sekä mansikanpalasia (1%)

Allergeeneinä maito-, jogurtti- ja kermajauheet, maitosokeri, voiöljy, soija, ohra. Saattaa sisältää vähäisen määrän maapähkinää, pähkinää ja vehnää.

Alkumaku on aika samanlainen Milkan mansikkatäytesuklaan kanssa, mutta pian mansikanpalat ja riisi alkavat rouskua hampaissa ja mansikkaesanssi lievenee. Hyvin makea, mutta rouskuvista asioista ehdoton plussa! Pakkauksen kokokin on sopivan pieni näin makealle pläjäykselle, toisin kuin Milkan jättilevy.

DSC_0008-normal.jpg

*   *   *

White Whole Hazelnuts - Valkoista suklaata, kokonaisia hasselpähkinöitä (23%) ja rapeaa riisiä (3%)

Allergeeneinä hasselpähkinä, maitojauhe ja -sokeri, voirasva, soija, ohra. Saattaa sisältää vähäisen määrän maapähkinää, muuta pähkinää ja vehnää.

Tätä olen syönyt joskus aiemminkin, mutta laitetaan se nyt tänne kuitenkin. Kokonaiset hasselpähkinät miellyttävät minua aina suklaassa, eikä tämä ole poikkeus. Valkosuklaa tuo kivan lisän maitosuklaan sijaan, mutta on ehkä aavistuksen liian makeaa. Tosin, kuinka makeaa se olisikaan ilman noita pähkinöitä! Miellyttävä kokonaisuus, kelpaisi isompanakin levynä!

DSC_0009-normal.jpg

*   *   *

Choco Duo - Maitosuklaata (64%) ja valkoista suklaata (36%)

Allergeeneinä maitojauheet ja -sokeri, voirasva, soija. Saattaa sisältää vähäisen määrän maapähkinää, muuta pähkinää ja vehnää.

Tuoksu on sama kuin halvoissa pääsiäismunissa.. Eikä makukaan ole häävi. Maitosuklaa on kummallisen kitkerää ja valkosuklaa täysin mautonta. Itseasiassa, erotettuina toisistaan molemmat ovat mauttomia ja taas yhdessä syötyinä kitkeriä. Onpa kummallinen suklaa! En osta toiste.

DSC_0006-normal.jpg