Cloettalta oli tullut taas uusia suklaita, ne vohvelisuklaat eivät olleet kovin kummoisia, mutta ehkä näissä on potentiaalia.

DSC_0006-normal.jpg


Maitosuklaata (84%), vohvelimuruja (8%) ja suolaista krokanttia (8%), cittari 2,09e

Allergeeneinä maitojauheet, vehnäjauho, voi, soija. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.

Suklaa on aika kovan tuntuista, vaikea lohkaista paloja levystä ja purrakin täytyy aika kovaa. Suklaassa on vohvelimaista makua ja aika paljon tavaraa sisällä. Suolainen krokantti kuulostaa houkuttelevalta, mutta en juuri erota suolaisuutta, lähinnä maistuu sellainen karamellisoitunut sokeri. Jokseenkin outoa suklaaksi, voisi ehkä kuvitella, että kuivahtanut Center maistuisi tällaiselle :D

DSC_0012-normal.jpg


*   *   *

Maitosuklaata (84%), riisimuroja (8%) ja piparmintturouhetta (8%), cittari 1,89e

Allergeeneinä maitojauheet, vehnä, soija. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.

Tuoksu on minttusuklaalle tyypillinen vahvasti minttuinen. Suklaan pinnan alla on viehättäviä (?!) mustia pisteitä ja alapuoli taas on crisp-pallojen kirjomaa. Tämä on edeltäjäänsäkin vielä kovempaa suklaata ja crisp-pallot lisäävät kovuuden tuntua. Tulee ihan Maraboun minttukrokantti mieleen, ilman Maraboun tyypillistä imelän suklaan makua, mutta muuten. Muutama pala ja makean ällötys on päällä. Jälkimaku on ällöttävä, ihan kuin olisi kuivia corn flakeseja syönyt! Ei olisi ensimmäinen valinta minttusuklaista, jos sellaista tekisi mieli.

DSC_0017-normal.jpg