Kävin katsastamassa Prisman tarjontaa ja tällaisia kivoja löytyi! GLUTEENITTOMIA vielä molemmat! 1,05e

DSC_0001-normal.jpg

Benji Bananas hedelmämakeissekoitus

Allergeenit -

Sisältää kolmea eri makuista banaania. Pussin sisältö tuoksuu ihanan hedelmäiselle, lähinnä banaanille ja jollekin marjaisalle.

Banaani - keltainen banaani maistuu nimensä mukaisesti banaani(esanssi)lle. Karkkien rakenne on pehmeä, mutta jotain jää ikään kuin kaipaamaan.
Banaani-kiivi - vihreä banaani tuoksuu aivan liköörille D: Maku on tuttu esim. irtokarkeista tutuista Amazon eläimistä, nimenomaan vihreästä elukasta. Sellainen hedelmäinen jännällä twistillä.
Banaani-mansikka - punainen banaani tuoksuu vähän kuin kolalle ja tämäkin mansikkaesanssimaku on tuttu jostain muusta karkista. Ehkä parhaan makuinen pussin sisällöstä.

DSC_0003-normal.jpg

*   *   *

Salmiakkimakeiset

Allergeenit -

Chilisalmiakki kuulostaa houkuttelevalle ja tuoksukin on kutsuva pehmeän salmiakkinen. Maku on alkuun erittäin mieto, lähes mitäänsanomaton, mutta lopussa "chili" alkaa poltella kieltä. Heittomerkeissä siksi, ettei ainesosaluettelossa mainita mitään chilistä, ainoastaan aromit. Olisiko siis cayennepippuria tai chiliuutetta vai mitä lie. Ihan hauska tuote, polttelun ohessa alkaa maistaa herkullisen pehmeän salmiakin maunkin, nam!

DSC_0005-normal.jpg