Long time no see! Onpa pitkä aika viimeisestä postauksesta, olen pahoillani! Alkuun ei löytynyt mitään uutuuksia kaupasta ja sitten oli viikon Israelin matka välissä. Eilen löytyikin sitten monenmoista uutuussuklaata kauppareissulla!

Aloitetaan Maraboun kahdella keksisuklaalla, joista oli tarjous cittarissa, 2kpl/3e

DSC_0272-normal.jpg
 

Marabou Sweet Biscuits, 87g

Maitosuklaata ja makeaa keksiä (26%).

Allergeeneinä vehnä, hera- ja maitojauheet, voiöljy, voi, soija, maitotiiviste, ohra. Saattaa sisältäää pähkinää, munaa ja seesaminsiemeniä.

Suklaa on niiiiin söpö minikekseineen, tyhmänä jotenkin odotin ihan normaalin TUCin kokoisia keksejä molemmista, mutta nämähän ovat tällaisia miniversioita :) Ulkonäöstä siis täydet söpöyspisteet.
Maku on todella ällömakea! Huh, melkein riittää yksi pala kun makunystyrät pommittavat viestejä hermokeskukseen että riittää jo! Otinkin tämän vain miehen kehotuksesta, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. Ihan jees, mutta liian makea pläjäys.

DSC_0281-normal.jpg

*     *     *

Marabou Salty Crackers, 87g

Maitosuklaata, jossa rapeaa suolakeksiä (15g)

Allergeeneinä vehnä, hera- ja maitojauheet, voiöljy, ohra, soija, voi, natriumdisulfiitti, maitotiiviste. Saattaa sisältäää pähkinää, munaa ja seesaminsiemeniä.

Tätä kohtaan odotukset ovat suuret, katsotaan kuinka käy.. *rousk rousk* Hetkinen.. Missä se keksi oikein on?! Se katoaa kokonaan suklaan makeuteen. Suolaisen maistaa kyllä kun keksi osuu kieleen suuhun laitettaessa, mutta siihen se jääkin. Olen todella pettynyt. Lisäksi keksit irtoavat liimauksistaan, pah. Söin irtonaisen miniTucin ja sekin oli vain aavistuksen suolainen, meitä on huijattu!!

Nämä tuotteet ovat syötävän suloisia, mutta maku ei tuo mitään uutta.

DSC_0276-normal.jpg