Hei pitkästä aikaa ja pahoittelut pitkästä tauosta taasen! Olin 28 päivän suolattomalla, sokerittomalla ja muutenkin hiilihydraatittomalla kuurilla, mutta ei siitä sen enempää!
Taannoisella Hellsingin reissulla löytyi Kaupin K-kaupasta nimikkosuklaatani, joten oli pakko ottaa kokeiluun ;) Kuitin heitin sen enempää ajattelematta rautatieaseman roska-astiaan, joten hinnasta ei ole antaa tietoa -.-

DSC_0115.jpg

Maitosuklaata ja karamellisoituja manteleita

Allergeeneinä manteli, kermaviili, maitorasva, kokomaitojauhe, kuorittu maitojauhe, soija. Sisältää manteleita, maitoa ja soijaa. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä, gluteiinia ja munaa.

Suklaa tuoksuu halvalle suklaakalenterisuklaalle, mutta alapuoli on viehättävän näköinen karamellisoituine mantelilastuineen. Oi apua, tämä on ihanan makuista! Kuin Daimia, mutta suklaakerros on vain yhdellä puolella. Halvan suklaan maku häivähtää kielellä aina silloin tällöin, muttei häiritsevästi. Mantelikrokantti on täydellistä, ei liian makeaa, mutta hieman hampaisiin tarttuvaa kuten kotitekoinen "toffee" (joka siis kovettuu jäähtyessään). Wau, tämä on paljon miellyttävämpi makuelämys, kuin ylimakea Daim! Käykää ihmeessä ostamassa, jos Hellsingissä liikutte tai bongaatte tätä jostain muualta, aivan fantastisen hyvää! Saisipa tätä meidänkin marketeista..

 

DSC_0116.jpg