Hmm, Maraboulta uusi lähestymistapa tuttuun Daimiin: suklaan määrä on moninkertaistettu ja krokantti on seassa rouheena. Cittari 85 snt

DSC_0123.jpg


Maitosuklaata ja mantelikrokanttia (12%)

Allergeeineinä hera- ja maitojauheet, voiöljy, soija, manteli, maitotiiviste. Saattaa sisältää muuta pähkinää ja vehnää.

En ole kovin suuri Maraboun suklaan ystävä, mutta Daim on yksi suosikeistani. En oikein tiedä mitä mieltä olen tästä versiosta. Ei tämä pahaa ole ja krokanttia on ihan mukavasti mukana, mutta Daimin tunnistettava maku puuttuu. Nyt tämä on vain tällainen ällömakea suklaapatukka mikä rouskuu hampaissa, mutta mitään uutta ja ihmeellistä se ei kyllä tarjoa. Sopisi ehkä paremmin leivontaan? Daim-himon iskiessä pysyttelen jatkossakin siinä perinteisessä, ohuessa versiossa.

DSC_0125.jpg/


*     *     *


DSC_0124.jpg


Bellarom, valkosuklaata, jossa mansikkarakeita, Lidl 1,99e

Allergeeneinä täysmaito-, kerma- ja herajauheet, mansikka

Ulkonäkö on tuollainen peruspunapilkkuinen ja tuoksu hyvin rasvainen. Haukatessa palan, tulvii mieleen raikas kuva mansikkaisesta kesäpäivästä niityllä, perhosten lepatellessa ympärillä! Ooh, miten maukasta ja kevyttä raskaasta hajustaan huolimatta! Mansikan todella maistaa ja se maistuu hyvälle, vaikka sitä on vain 3,5% tuotteesta. Todella ihana suklaa, mansikka on kuivattuna palana (maltodekstriini, mansikka 25%) ja rouskuu hampaissa, siitä johtunnee tuo Crisp tuotteen nimessä. Kivoja yllätyksiä tarjoavat joskus nämä halvemmatkin suklaat, vaikka niitä aina vähän epäillen katsoo ja harvemmin uskaltautuu ostamaan.

DSC_0126.jpg