Suklaapatukkapostaus! Hetki sitten minttu oli muotijuttu ja Cloetta on näemmä jäänyt siihen jumiin, sen sijaan pähkinäkokeiluja tehneet patukkafirmat ovat siirtyneet seuraavaan hittipähkinään, mikä näyttää olevan hasselpähkinä.


DSC_0186.jpg


Minttusuklaata ja minttutryffelitäytettä (46%), Cittari 1,49e

Allergeeneinä maitojauheet, soija. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää.

Tuoksu on aavistuksen minttuinen, täyte on aika kummallista, vähän kuin joidenkin kovien karkkien sisällä, ei sellaista juoksevaa vaan aika kiinteää. Maku on todella.. laimea. Monet testaamani minttusuklaat ovat olleet todella minttuisia ja läpilyöviä, mutta tämä on todella mieto. En voi sanoa maistavani minttua, mutta sen suuhun aiheuttaman raikkauden tuntee, mikä on ehkä hieman kummallista. Mielestäni tämä on aivan yhtä epäonnistunut yritys kuin ne muutkin Cloettan uudet suklaat. Annetaan Centerin olla oma upea itsensä, eikä yritetä tehdä siitä muka-trendikästä, jooko.


DSC_0190.jpg


*     *     *

Maitosuklaata täytteenä hasselpähkinöitä kaakaomarengissa (50%) ja pehmeää toffeeta (20%), Cittari 0,85e

Allergeeneinä hasselpähkinä, maitotiiviste, maitojauhe, ohra, munanvalkuainen, soija. Saattaa sisältää maapähkinää, muuta pähkinää ja vehnää.

En muista, että olisin koskaan oikein pitänyt Jappista, mutta ehkä tämä uudistettu versio on parempi. Perinteisessä on joku kummallinen sivumaku mikä tökkii, vaikka se periaatteessa on kopio Mars-patukasta.Tämä hasselpähkinä versio on aavituksen paksumpi kuin perinteinen, ja hasselpähkinä on todella voimakkaati läsnä patukassa. Tämähän on oikein mainio uutuus! Olen aina pitänyt Fazerin keltaisesta, missä on kokonaisia hasselpähkinöitä, joten ei ihme, että tämäkin uppoaa. Tämä on mukavan pehmeä pureskella, mutta hieman liian makea verrattuna tuohon mainitsemaani Fazerin levyyn.


DSC_0192.jpg


*     *     *

Maitosuklaata, pehmeää nugaata (15%), toffeeta (27%), maapähkinää (17%) ja hasselpähkinää (5.6%), Cittari 0,95e

Allergeeneinä maapähkinä, maito- ja herajauheet, hasselpähkinä, laktoosi, maitorasva, soija, munanvalkuaisjauhe, maitoproteiini

Suklaa tuoksuu ihan popcornilta! Onpas hassua. Hasselpähkinäversio on gramman normaalia kevyempi ja ainakin tämä minun patukka on jäänyt hieman vajaaksi. Onpas tämä.. aika sitkaisa syötävä.. Enpä tiedä.. Normaali Snickers tuntuu paljon kevyemmältä ja maukkaammalta, kun taas tämä uutuus on jotenkin todella kuiva ja ikään kuin ylikypsä! Mausta ei saa mitään selvää ja toffee takertuu ikävästi ympäri suuta. Onpas todella epäonnistunut kokeilu!

Vasemmalla normaali Snickers ja oikealla hasselpähkinäversio

DSC_0194.jpg