DSC_0209.jpg

 

Lakritsisekoitus, cittari 2,49e

Allergeeneinä vehnäjauho, maitojauheet

Pussissa on jälleen kuutta eri makua, joista yksi on ainainen vakiomaku, Pandan peruslaku. Myos täytelaku kuuluu kaikkiin sekoituksiin vaihtuvalla täytemaulla samoin suklaalakupallero. Pussin sisälto tuoksuu aivan sille kamalalle vaaleanpunaiselle penisiliinilitkulle mitä ainakin vielä me kahdeksankymmentä luvun lapset jouduimme nielemään :Z

Peruslaku - on peruslaku, mutta jotenkin se maistuu kauhean laimealle, ei yhtään Pandan lakritsille!
Ananastäytelaku - hyi inhoan ananasesanssi lähes yhtä paljon kuin kirsikkaesanssia! Ananas sinällään on hyvää, mutta keinotekoinen esanssi karkeissa EI. Onneksi lakritsi vähän hillitsee ja pyoristää sen makua, niin on jopa ihan syotävä tässä yhteydessä.
Mansikkalakritsi - tämä on aika ällonoloinen, tällainen punainen potikkä, onneksi se on sentään suht. pehmeä, mutta maku ei ole mikään elämys, muistuttaa tosin etäisesti mansikkaa. Mieto ja ok.
Sitruunainen mansikkalakurae - kuulostaapa jännältä! Tämä on kyllä tämvn sekoituksen nimikkonami, maistuu todella aurinkoiselta! En minä makuja oikein toisistaan erota, mutta todella toimiva yhdistelmä.
Appelsiininmakuinen lakurae - juu, appelsiinin tunnistaa, maistuu ihan appelsiininmakuisille vitamiinitableteille :Z hyi.
Suklaalakupallero - hih, tämä maistuu ihan pääsiäissuklaasekoituksen namille! Kiva rapsakkakuorrute, joka antaa makua suklaan ja lakun liitolle. Ehkä paras tähänastisista suklaalakupalleroista.

Aika ankea sekoitus kaikkinensa, kaksi hyvää makua ja loput joko mitäänsanomattomia tai jopa pahoja.

 

DSC_0214.jpg