DSC_1228.jpg

 

Soft Original lakritsi, Cittari 1,89e

Allergeeneinä vehnä

Tuoksu on lupaavan pehmeä, muoto on aika yllättävä suorakulmio, pinnaltaan matta. Maku on todella mieto, täysin poikkeava Fazerin perinteisestä lakritsipatukasta. Tämä on ehkä aavistuksen makeampi ja hienostuneempi versio tuosta alkuperäisestä.

 

DSC_1231.jpg

 

*     *     *

 

Soft Caramel toffeen makuinen lakritsi, Cittari 1,89e

Allergeeneinä vehnä

Tämä tuoksuu todella voimakkaasti caramelille. Muoto on sama kuin edellisessä, mutta pinta on tahmea. Maku on.. mielenkiintoinen.. En maista lakritsia lainkaan, pelkästään caramelin. Testasin  makua lakritsia inhoavalla miehelläni, kuulemma maistuu lakritsille, mutta vain miedosti, voisi syödä useamman. Eli ei tosiaan lakritsin rakastajan ykkösvalinta, vaikka ihan jännä yhdistelmä. Voisin kuvitella oikein hyvin tämän makuisen jogurtin!

 

DSC_1232.jpg

 

*     *     *

 

Tervanmakuisia salmiakkilakritsipastilleja, Cittari 97snt

Allergeeneinä saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Aah, ihana tervan tuoksu huokuu näistä pienistä pastilleista, myös maku on runsaan tervainen! Arvelin, että jäävät huonoksi kakkoseksi Cloettan tervaleijonalle, mutta ihan samanveroisia ovat, tosin rakenne on näissä hieman liian sitkeä ja pidän suuresti tervaleijonan sokerikuorrutuksesta. Suuhun jää mukava raikas jälkituntu yllättävän pitkäksi aikaa.

 

DSC_1233.jpg