DSC_0004.jpg

 

Sekoitus lakritsinmakuisia makeisia, Citymarket? (kuitti hukassa)

Allergeeneinä -

Ooh, uusia lakritsinmakuisia Mentoksia! Tässä minipussissa on kolmea eri makua: musta eli lakritsi maistuu alkuun ihanalle, sen jälkeen tulee pian pahvimainen maku ja aivan lopuksi karmea ja kitkerä?! Onpas erikoinen. Harmaa on minttulakritsi ja sitä on ainakin tässä pussissa eniten. Nämä taitavat olla niitä mustia pötkössä olevia Mentoseja. Maku on aikas suuvesimäinen eikä lakritsia paljoa mintun alta tunnista. Ruskea tuoksuu ihanimmalle, mutta maku on todella pliisu salmiakiksi.Tämä on lähes mauton, salmiakin vivahde on todella onneton etten ehkä uskoisi "mustaa karkkia" syöväni ellen tietäisi paremmin! Oli kyllä aika pettymys tämä lajitelma.

 

DSC_0005.jpg

 

*     *     *

Mansikan, banaani(n) ja persikkamehu(n) (makuisia) makeisia (suluissa olevat minun lisäyksiäni, hieman outo tuo tuotteen kuvaus pakkauksessa nimittäin!), K-Market 0,79€

Allergeeneinä -

Näitäkin on kolmea eri makua: vaaleanpunainen eli strawberry shake on kyllä ehkä jotenkin tunnistettavissa mansikaksi, mutta ei ihan onnistunut makuluomus, lisäksi välillä jostain tulee ällöttävä eltaantuneen mansikkahillon häivähdys D:  Oranssi on peach shake ja maistuu ihan persikka-jääteejuomalle, hyh! Viimeisenä on keltainen eli banana shake, jota on mahtavat yksi kappale! Maku on hyvin lähellä Valion banaanijogurttia! Kammoan pirtelöitä, joten ei ehkä ihme ettei nämä maut oikein uponneet minulle.

 

DSC_0009.jpg