DSC_0499.jpg

 

Mad-Croc energiaviinikumi, Hong Kong 1,69€

Allergeeneinä -

Varoitus: Ei suositella lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille. Käyttösuositus enintään 3 pussia päivässä.

Kofeiinisuklaa oli mainio tuttavuus, nyt kokeillaan onko kofeiiniviinikumeista mihinkään!
Tuote tuoksuu aika imelälle ja aika enegiajuomamaiselle. Karkit ovat krokotiilin muotoisia ja pussissa on kolmea eri makua: red berry, maku ei kyllä ole mitenkään marjainen vaan redbullmainen. Orange itseasiassa maistuu appelsiinille ja on raikkaahkon makuinen. Green Apple myös maistuu tunnistettavasti omenalle, vaikka onkin hyvin mieto kahteen edelliseen makuun verrattuna. Reilun kymmenen krokon mutustamisen jälkeen nuutunut olotilani on kuin onkin astetta virkeämpi! Saa nähdä miten uni viiden tunnin päästä maittaa, öh (en juo kahvia ja monesti illalla nautittu kolajuoma vaikuttaa haitallisesti unensaantiini)...

 

DSC_0500.jpg

 

*     *     *

Hedelmän- ja marjanmakuisia rakeita, K-Market 1,59€

Allergeeneinä vehnäjauho. Saattaa sisältää pieniä määriä maitojauhetta.

Jaahas, ovatkos nämä nyt sitten hedelmäisiä lakritsirakeita vai mitä? Makuja on neljä: lila on karhunvatukka, mutta se maistuu kyllä aivan pilantuneelta vispipuurolta!! Hyi kammotus! Hirvittävän makuinen! Oranssi rae on maultaan mango ja siltä se myös maistuu, ei lemppari hedelmäni, mutta voittaa tuhatkertaisesti tuon "karhunvatukan". Vihreä edustaa päärynää, onnistunut maku tämäkin, tuo niin mieleen nuo vihreät, kierteiset pitkät mehujääpuikot lapsuudesta, Jengako niiden nimi nyt oli? <3 Viimeisenä on vaaleanpunainen mansikka, mutta tämä menee samaan sarjaan karhunvatukan kanssa, vaikkei ihan niin paha olekaan. Ällöttävä maku tulee ilmeisesti pastöroinnista (tuotteessa on pastöroitua mansikkapyreetä), vaikka aidot maut ja raaka-aineet ovat aina hieno asia, niin kyllä mielestäni maku kuitenkin karkeissa on se pääasia.
Ja ei, näillä ei ole mitään tekemistä lakritsin kanssa, vaikka tuoteselosteessakin mainitaan lakritsiuute.

 

DSC_0502.jpg