Tänään kokeillaan vähän epämääräisempiä patukoita, päiväyksetkin osassa menossa umpeen, ehh..

 

DSC_0693.jpg

 

Suklaalla kuorrutettu nougatpatukka, Lidl 1,69€

Allergeeneinä soija, rasvaton maitojauhe, laktoosi, maitoproteiini, kananmuna.

Hmm, tämä on pehmeä, mutta nimensä mukaisesti aika chewy, sisus on vaahtokarkkimainen, mutta sitkeähkö. Maku on liian suklainen makuuni, sellainen tympeä suklaa siis.. ..itseasiassa, tämä maistuu ihan Hesburgerin kaakaolle :D Suklaakuorrute myös lohkeilee inhottavasti haukatessa. Kääreessä lukee "Try frozen!", joten pakastin osan. Pakastettu puolikas on kovempi ja maultaan ehkä aavistuksen miedompi, mutta muuten en huomaa mitään ihmeelistä eroa näiden välillä.

 

DSC_0969.jpg

 

*     *     *

Maitosuklaapatukka, Lidl 1,69€

Allergeeneinä laktoosi, maito, maitorasva, soija, kananmuna. Saattaa sisältää maapähkinää.

No jopas on tyhjänpäiväinen patukka! Sisus on pelkkää nougatia, mutta mautonta sellaista! Ihan kuin Mars-patukka, josta on unohtunut toffee pois. Ankeaa. Ja missähän se patukan kolmas "muskettisoturi" on?

 

DSC_0967_1.jpg

 

*     *     *

Maitosuklaa sis. valkoista pehmeää nougat'a (36%), toffeeta (21%) ja paahdettua hasselpähkinää, Tiger 1€

Allergeeneinä hasselpähkinä, maitojauhe, muna. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.

Tämä näyttää näistä kolmesta lupaavimmalta ja wau! Maku on aika uskomaton noiden kahden edellisen jälkeen! Täytteiden maut ovat tasapainossa keskenään ja täydentävät toisiaan mukavasti. Hasselpähkinä toimii tässä yhtälössä todella hyvin. Patukka ei myöskään ole erityisen makea, mikä on ihan positiivista. Maussa on jotain todella tuttua, mutten saa päähäni mihin sen yhdistän. Tuotteella on mahtava hinta-laatusuhdekin, mii laiks!

 

DSC_0968.jpg