Karkkia vaihteeksi suklaan sijaan ;)

 

DSC_0148.jpg

Makeissekoitus. Citymarket 2,95€

Allergeeneinä vehnä. Saattaa sisältää maitoa.

Omg, aivan järkyttävä määrä e-koodeja!! Happamuudensäätöaineet E270 (maitohappo), E325 (natriumlaktaatti), E330 (sitruunahappo), E331 (natriumsitraatti), sakeuttamisaineet E414 (arabikumi), E407 (karrageeni), stabilointiaine E420 (sorbitoli), värit E171 (titaanioksidi), E150a (sokerikulöörit), E163 (antosyaanit), E153 (lääkehiili), E120 (karmiinit), E160a (karotenoidit), E100 (kurkuma), E141 (klorofyllikuparikompleksit), pintakäsittelyaineet E903 (karnaubavaha) ja E901 (mehiläisvaha). Huh.

Pussissa on yhdeksää eri makua: Tropical fruit mix maistuu jollekin sitrussekoitukselle, toffee & banana on ihana! Todella pehmeä ja yllättävä yhdistelmä. Raspberry & peach on nimensä mukaisesti vadelman ja persikan yhdistelmä, yhh. Tuttifrutti on aika sekava eikä selkeästi tuttifrutti vaan enemmänkin makujen sekamelska. Berry parfait on ällöttävä ja maistuu lähinnä hammastahnalle! D: Maracuja (=passionhedelmä) & citrus on toinen ällöttävä, vähän kuin guava, joka tuoksuu sitrukselle, mutta maistuu kammottavalle, mutta välillä maussa on hyvä häivähdys.. Passion fruit & pineapple (toinen passionhedelmä?!) on jotenkin ihan mauton.. Mausta ei saa kiinni, jotain trooppista se on, mutta... Säästin kaksi lakritsimakua tahallani viimeisiksi, koska ne ovat lemppareitani ;) Sweet liquorice dragee on tuttu esim. Aarrearkku pussista ja siinä on tämä tuttu karamelliin vivahtava maku, josta en niin suuresti pidä lakritsin yhteydessä. Karkki on myös kovahko. Viimeisenä on liquorice, jonka rakenne on mukavan pehmeä, mutta jää todella vaisuksi. Karkista tuskin tunnistaa, että se on lakritsia..
Lähes kaikki pussin hedelmäkarkit olivat onnistuneita makuyhdistelmiä, mieleen jäi erityisesti yllättävä toffee & banana.

 

DSC_0154.jpg