DSC_0484.jpg

 

Valkoista suklaata, tummaa suklaata, vadelmaa (1%) ja mansikkaa (0,7%), Minimani 0,60e

Allergeeneinä maitojauhe, vehnä, maitorasva, soija. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja mantelia.

Suklaa tuoksuu aavistuksen marjaiselle, mutta maku on järkyttävä! Miten tätä edes kuvailisi.. Tumma suklaa tuo tympeän maun, mutta ilman sitä suklaa tuskin maituisi millekään, kuten valkoista levyä maistaessani totesin. Marjarouhe on kyllä hyvää, mutta ei pelasta muuten näin mautonta suklaata.

 

DSC_0487.jpg

 

*     *     *

Maitosuklaata, riisimuroja (6%) ja vaahdotettua kolanmakuista täytettä (50%), Minimani 0,69e

Allergeeneinä maito, maitojauheet, maitoproteiini, soija, ohra. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja vehnää

Kokonaisena patukka tuoksuu perusDumlelle, mutta halkaistuna täyte tuoksuu ihan colamehujäälle, nam! Oho, ja maistuu myös! Patukka on ihanan pehmeä ja silkkinen suussa vaikka siinä on tuollaisia puffattuja riisejä. En olisi ikinä uskonut, että kola ja suklaa sopivat yhteen, mutta näköjään näin se vaan on. Useamman haukkauksen jälkeen kolan maku tosin muuttuu enemmänkin appelsiini- tai kanelimaiseksi.

 

DSC_0492.jpg

 

*     *     *

Maitosuklaata (34%) ja suolaista paahdettua maissirouhetta (6%) kaakaonougattäytteellä (60%), Tokmanni 1,20e

Allergeeneinä maito- ja herajauheet, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, mantelia, hassel-, saksan-, cashew-, pistaasi- ja macadamiapähkinää

Suklaa on täysin hajuton! Kummallista.. Makua onneksi sentään löytyy! En maista muuta kuin rouskuvan ja maukkaan maissirouheen, nam. Tämä on jo paljon lähempänä Smashin suklaa-maissi -tornadoja kuin mitä Taffelin & Pandan Makea, rapea, suolainen on. Perinteinen Tupla onkin jo niin kuluneen makuinen, että tämä on oikein kaivattu uudistus ja vieläpä onnistunut sellainen!

 

DSC_0489.jpg