Lisää talvisuklaita! Ihanan kuuloisia ja vielä Ritteriä! :)

 

DSC_1388.jpg

 

Maitosuklaa, kermainen hasselpähkinätäyte (44%) ja hasselpähkinäkeksien paloja (3,5%), Citymarket 1,75e

Allergeeneinä laktoosi, maito- ja kermajauheet, hasselpähkinä, vehnäjauho, voi, soija. Saattaa sisältää vähäisen määrän maapähkinää, muuta pähkinää ja kananmunaa.

Aah, tuoksuu ihanalle hasselpähkinä nukaalle 8) Parhaita pääsiäismunia ovat juurikin nougattäytteiset ja tämä tuoksuu juuri sellaisille! Näissä Ritterin suklaissa on tosiaan täyte pääosassa, suklaata on vain ohut kerros. Tämä on maultaan pehmeän hasselpähkinäinen, en havaitse lainkaan hasselpähkinän tyypillistä pistävyyttä/kitkeryyttä, mutta ei tämä ole ihan hillittömän makeakaan. Keksiä en erota, lähinnä tuntuu hasselpähkinärouheelta nuo keksinmurut, samanlainen roskainen tuntukin niissä. Epäilin makuyhdistelmää tätä ostaessani, mutta aivan suotta!

 

DSC_1390.jpg

 

 

*     *     *

Maitosuklaata ja hakattuja, karamellisoituja manteleita (15,5%). Citymarket 1,75e

Allergeeneinä maitojauheet, manteli, laktoosi, voirasva, soija. Saattaa sisältää vähäisen  määrän maapähkinää, muuta pähkinää ja kananmunaa.

Tämä tuoksuu ihan Hershey'sin mantelisuklaalle, toivottavasti maku on parempi! ..Ja onhan se, mutta ei tämä silti kovin maukas suklaa ole. Kuten sanoin edellisen suklaan kohdalla, tässäkin täyte on hyvin runsas, vähän liiankin runsas tällaiseksi kuivaksi rouheeksi. Toisaalta, ei tämä suklaakaan itsessään kovin kummoista olisi, en tiedä, jotain tästä puuttuu..

 

DSC_1391.jpg

 

 

*     *     *

Maitosuklaata, jossa vaniljanmakuinen kermainen täyte (45%) ja mausteita ja mustateeuutetta. Citymarket 1,75e

Allergeeneinä laktoosi, maito- ja kermajauheet, voirasva, soija, maito. Saattaa sisältää vähäisen  määrän maapähkinää, muuta pähkinää ja kananmunaa.

Uuh, ihanan mausteinen tuoksu! Maku on tosi jouluinen, en ole koskaan maistanut chaita maidon kanssa, mutta jos se maistuu näin hyvälle, on ehkä pakko kokeilla! Ihanan pehmeä ja maukas yhdistelmä, voin oikein kuvitella ulos luminietokset, paukkupakkasen ja kuinka itse istuu takkatulen ääressä ja siemailee mausteista lämmintä maitochaita! Ooh, eräänlainen makunirvana tämä suklaa kyllä!

 

DSC_1393.jpg