Ihanan kuuloisia nämä Fazerin travel suklaat, varsinkin tuota valkosuklaata kohtaan on korkeat odotukset. Makuja on neljä, mutta valitsin kaksi mielestäni houkuttelevinta, kaksi muuta eivät olleet niin himottavia.

IMG-20160215-WA0000.jpg

*     *     *

 

DSC_1428.jpg

 

Maitosuklaata, jossa suolaista kaakaokeksiä (3%) ja krokanttia (2%), K-supermarket 1,99e

Allergeeneinä maitojauheet, vehnä, maito, voi, soija. Saattaa sisältää pähkinää ja mantelia.

Nämä levyt ovat paloiteltu poikittain isoihin, mutta suhteellisen kapeisiin paloihin ja pinnassa on Karl Fazerin nimikirjoitus. Levy on pandamaisen ohut, ei lainkaan fazermaisen runsas. Keksiä on tässä suklaassa niin paljon, etten maista suklaata ollenkaan, suu tuntuma on myös todella keksimäisen kuiva, ei lainkaan mehevä, kuten Fazerin suklaissa yleensä. Krokanttia on todella pihisti seassa eikä sitä maista lainkaan. En tunnistaisi tätä kyllä Fazerin suklaaksi. Maussa ei sinällään ole mitään vikaa, mutta tämä eroaa kyllä todella voimakkaasti Fazerin perinteisestä linjasta, mikä lieneekin tarkoitus.

 

DSC_1431_1.jpg

 

*     *     *

Valkoista suklaata, jossa lakritsin (7%) ja vadelman makuisia crispejä (2%), K-supermarket 1,99e

Allergeeneinä täysmaitojauhe, soija. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja vehnää.

Aah, vihdoin Fazerin valkoinen suklaa, johon ei ole sotkettu muita suklaita sekaan! Tämä tuoksuu todella voimakkaasti vadelmalle, mutta ulkonäkö on harvinaisen kammottava! :D Tulee ihan mieleen passiohedelmän hedelmäliha, vaikka todellisuudessa tämä näyttää ihan pitaijan hedelmälihalle. Itse suklaa on pehmeää, mutta seassa olevat crispit ovat yllättävän kovahkoja. Maku on todella karkkimainen, en tunnista lainkaa syöväni suklaata! En pysty erottamaan mitään erillisiä makuja, mutta hitsin hyvää tämä on! Todella erikoinen (valko)suklaa, mutta hyvällä tapaa. Tätä tulee helposti ahmittua koko levyllinen yrittäessä päästä perille onko tämä lintu vai kala, vai kenties molempia. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

 

DSC_1429_1.jpg