Jaahas, uusi muoti-ilmiö näyttäisi olevan tumma suklaaversiot.

DSC_1081.jpg

 

Tummaa suklaata (35%), pehmeää nugaata (16%), toffeeta (27%) ja paahdettuja maapähkinöitä, Hong Kong 89snt

Allergeeneinä maapähkinä, maitojauhe, maitorasva, laktoosi, soija, munanvalkuainen, maitoproteiini. Saattaa sisältää hasselpähkinää.

Tuoksu on tummasuklainen ja maku samoin. Rakenne on originaalia kovempi ja tuntuu muutenkin muhkeammalta. Täytteestä maistaa lähinnä paahdetut pähkinät, muttei kuitenkaan maapähkinöiden tyypillistä makua. Tumma suklaa lieventää lisäksi täytteen makeutta. Jos on tumman suklaan ystävä tämä varmasti toimii, mutta omat makuhermoni pitävät enemmän orginaalista versiosta.

 

DSC_1087.jpg

 

Vasemmalla original, oikealla Intense Choc