Kirjoittelin tässä päivänä eräänä postauksen Fazerin Tuttifrutti Juizy karkeista ja juuri kun olin sitä postaamassa, klikkasin ohi ja koko teksti katosi bittiavaruuteen.. Joten se siitä. Siirrymme seuraavaan testikappaleeseen.

***

Yhdistän tähän samaan postaukseen aiemmin testaamani Kinder Bueno Whiten, niin ovat sitten samassa paikassa.

En pidä normaalista Kinder Buenosta, mutta kuten ehkä jo tiedätte, pidän valkosuklaasta hyvin paljon, joten olihan tämä ostettava ja kokeiltava.


DSC_0012.jpg


Valkoisella suklaalla päällystetty vohveli maitoisalla hasselpähkinätäytteellä. Cittari 95snt

Allergeeneinä maitojauheet, voiöljy, soija, vehnä, hasselpähkinä, herajauhe, maitoproteiini

Alkuperäinen Bueno tuoksuu ihan Nutellalle, mutta sen maku on liian hasselpähkinäinen makuuni. White-versio tuoksuu valkosuklaalle ja makukin on pehmeämpi. Hasselpähkinän kyllä maistaa, mutta se ei ole tule kitkeränä läpi, kiitos makean valkosuklaan. Ei tämä minusta Buenon fania tee, mutta huomattavasti parempi versio maitosuklaiseen verrattuna.


*     *     *


DSC_0765.jpg


Tummasuklaapäällysteinen vohveli maitoisalla hasselpähkinätäytteellä, cittari 95snt

Allergeeineinä soija, vehnä, hasselpähkinä, maitojauheet, voiöljy

Onpas tämä tosiaan tumma, Buenon koristeraidoituksen värinen siis, tummempi kuin kääreen kuva antaa ymmärtää. Maku on tyypillinen tumman suklaan kitkerä, mutta tasapainottaa mielestäni hyvin täytteen makeutta. Yhdistelmä toimii paremmin kuin alkuperäinen, jossa hasselpähkinä dominoi liikaa, tätä voisi syödä enemmänkin!


DSC_0767.jpg

Ylhäällä original ja alhaalla Dark