DSC_0059.jpg


Vehnämuroja (15%) maitosuklaanmakuisella kuorrutteella. Tokmanni? Kuitti hukassa..

Allergeeneinä vehnä, maito- ja herajauheet, soija.

Ooh, muistan nämä lapsuudestani! En yhtyään muista mistä nämä on nyt ostettu, mutta saattoi olla Tokmanni.
Rakeet näyttävät ihan suklaarusinoilta, mutta ovat siis vehnämuroja. Makukin on sen mukainen eli.. tylsä. En nyt tiedä kannattiko tätä tuoda uudelleen markkinoille, ainakaan ilman uudistusta, kaupoista kun löytyy niin paljon parempiakin vaihtoehtoja, kuten Fazerin Suffeli puffi tai M&M's crispy.


DSC_0060.jpg


*     *     *

Maapähkinä-suklaavohvelikeksi, Citymarket 1,59€

Allergeeneinä maito, laktoosi, soija, maapähkinä, vehnä.

Reese's on perinteisesti hyvää ja tämäkin tuoksuu lupaavasti maapähkinälle. Vohveli jotenkin tuo maapähkinävoin pähkinäisyyden voimakkaammin esille enkä oikein pidä siitä. Tuntuu kuin olisi suu täynnä pelkkää maapähkinää.. On tässä toki Reese'sin perinteinen suklaan ja määpähkinävoin liitto tunnistettavissa, mutta jotenkin vähän turhan pliisu tämä on eikä vohveli tuo kovin mukavaa lisää rapeudellaan.


DSC_0063.jpg


*     *     *

Maitosuklaa bittiä suolattu maissi välipala (8%) ja paahdetut, suolatut maissi (6%). Johan on käännös!! Ilman valmistajan käännöskonetta käännös olisi varmaan jokseenkin näin: maitosuklaata, jossa suolattuja maissisipsin paloja (8%) sekä paahdettua ja suolattua maissia (6%). Prisma 1,58€

Allergeeneinä maitojauheet, laktoosi, voirasva, soija. Saattaa sisältää vähäisen määrän maapähkinää, muuta pähkinää, gluteenia ja kananmunaa.

En ole nachojen ystävä, mutta suolainen maissi tuntuu muuten toimivan suklaan kanssa (Smashin maissitornadot, Tupla..), joten..
Onpas rouheaa suklaata.. Maku on yllättävän lähellä noita mainitsemiani maissitornadoja, muttei tämä ihan niin maukasta kuitenkaan ole. Tähän kaipaisi ehkä jotain vielä lisäksi tai hienosäätöä makuun, mutta menee näinkin Ritterin suklaiden kärkeen. 


DSC_0062.jpg