Tänään vuorossa toinen lentokenttätuliainen eli Milkan lajitelma.

DSC_0097-normal.jpg

Tässäkin on kolmea eri Milkan suklaata hyvin mineinä suupaloina. En oikein ymmärrä tämän tuotteen funktiota, kamalasti tulee vaan jätettä ja tympii aukoa noita kääreitä. Makuina siis Milkan alppimaitosuklaa, hasselpähkinäsuklaa ja mansikkatäytesuklaa. Hinta 7,90e.


Milka alppimaitosuklaa, 4,75g

Allergeeneinä maito eri muodoissaan, hasselpähkinä (tahna). Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.

Täytyy sanoa etten pidä tästä Milkan perussuklaasta sinällään lainkaan. Se kallistuu aika paljon Maraboun suklaan suuntaan ja jokin näissä suklaissa ei toimi minulle. Ainakin niistä puuttuu samettisuus ja syvyys mitä Fazerin suklaassa on. Marabou toimii täydellisesti Daimissa ja Milkan suklaa jonkin täytteen/"lisukkeen" kera, mutta pelkiltään ne eivät minulle maistu. Tässä suklaassa on ikään kuin alkoholimainen vivahde, hyh.

***

Milka alppimaitosuklaata ja hasselpähkinää (9%), 4,75g

Allergeeneinä maito eri muodoissaan, hasselpähkinä, maitorasva, soija

Tämä toimii hyvin tällaisena pienenä suupalana, mutta Israelissa söin pienen levyn ja se ei ollut mieleeni, tuote oli jotenkin aivan liian makea. Tykkään valtavasti Fazerin hasselpähkinäsuklaasta, koska siinä on kokonaisia hasselpähkinöitä, tässä ne ovat suklaan seassa rouheena, mikä on aika lame. Parhaan makuinen kuitenkin näistä kolmesta.

***

Milka alppimaitosuklaata mansikkajogurttitäytteellä (25%), 4,75g

Allergeeineinä maito-, hera-, jogurtti- ja kermajauheet, voiöljy, soija, hasselpähkinä ja mansikka

Ostin tätä viime syksynä isona levynä Slovenian lentokentältä ja täytyy sanoa ettei uponnut. On niin feikin makuista tuo täyte, että hyi, vaikka aitoa, kuivattua mansikkaa tuotteessa onkin (0,02% LOL). Tätähän saa nyt isona levynä Suomestakin -ainakin cittarissa olen nähnyt- hinta se perinteinen 3e. Jos siis pidät mansikkatäytesuklaista, rakastat tätä.

DSC_0098-normal.jpg