Jälleen yhdistetty postaus, kun yksinään tulisi niin onnettomat.

DSC_0011-normal.jpg

Suklaapalloja rapealla ja ilmavalla täytteellä, Tiger, 1e

Allergeeneinä vähärasvainen maitojauhe, laktoosi, herajauhe, voiöljy, vehnä, soija

Tykkään yleisesti rapeista, suklaapäällysteisistä palleroista ja vielä jos brändi on Mars, niin onhan niitä kokeiltava! ..Harmi vaan, että nämä kyseiset pallerot ovat kamalan makuisia! Rapea sisus on kummallisen tiivistä, mutta sulaa hetkessä suussa, suklaa kyllä maistuu Marsille, mutta enemmän tulee kuitenkin mieleen halpa suklaakalenterisuklaa.

DSC_0012-normal.jpg

*  *  *

Kamalan ylivalottunut kuva, pahoittelut :Z

DSC_0006-normal.jpg

Valkosuklaalla (50%) kuorrutettuja omena-mustikkapaloja. Cittari, 1,99e

Allergeeneinä rasvaton maitojauhe, maitorasva, vehnäkuitu. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia.

Viehättävän kuuloinen tuote, jota oli pakko kokeilla! Pussi oli äärettomän hankala avata ja aukesi lopulta repimällä koko uudelleensulkusysteemi irti :D

Tuote tuoksuu.. häiriintyneeltä mustikalta, jopa etovalta. Myös ensimaku on kammottava, samaan tapaan kuin Fazerin mustikkacrisp -suklaassa. Odotin tämänkin tuotteen sisältävän kuivattuja mustikoita ja omenan paloja valkosuklaan sisällä, mutta kyseessä onkin eräänlainen marmeladi!  Hetken aikaa näitä mutusteltua maku muuttuu todella herkulliseksi, tekisi mieli vetäistä koko pussi kerralla, ehdottomasti pieksee kaikki lisäaineelliset ja keinovärjätyt makeishyllyn tyrkyt. Pandan valkosuklaa on kuin luotu marjojen kaveriksi, itse olen tänä kesänä herkutellut tuoreilla mansikoilla ja sulatetulla Pandan valkoisella pariinkin otteeseen, ahh!

DSC_0009-normal.jpg